Borçlar HukukuGENEL HUKUKGÜNCEL HABERLERÖne Çıkan Haberler

2024 Kira Artış Oranı Ne Olacak? %25 Artışa Devam mı?

Bakan Şimşek ‘2024’te bitireceğiz’ diyerek duyurdu! Yüzde 25’lik kira zam sınırı ve kredi kartı taksitleri…

Mehmet Şimşek tarafından yapılan açıklama aşağıda gösterilmiştir….

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iş ve finans dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Bakan Şimşek, KKM ile ilgili “Bitireceğiz ama süre vermiyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uygulanan politikaya tam destek verdiğini aktaran Bakan Şimşek, “Seçim sonrasına yönelik beklentilerinizi de anlamlandıramıyorum. Seçim sonrası da bu program aynı şekilde sürecektir” diye konuştu. Açıklamasının devamında Şimşek kiralardaki sınırlama ve kredi kartlarına da değindi.

Enflasyonla mücadele devam ederken başlatılan program aralıksız devam ediyor. Son olarak Merkez Bankası, faizleri 250 baz puan artırarak yüzde 42,5’e çıkarmıştı.

Hükümetin ekonomiyle ilgili attığı adımlar yakından takip edilirken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in üç gün önce iş ve finans dünyası temsilcileriyle basına kapalı bir yemekte bir araya geldiği ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.