LIFE STYLE

2024 En Güzel Yıllık Yazıları

2024 Yılının en güzel yıllık yazılarını sizler için derledik…..

MEZUNİYET YILLIK YAZILARI

Bu zalim okul yıllarının biri daha geride kaldı….bu senede biz çok çalıştık ve bu seninin sonuna geldik….

Şimdi sevdiğimiz okuldan ve arkadaşlarımızdan ayrılma vakti geldi….Fakat bu ayılık sadece fiziksel bir ayrılık olacak….tüm arkadaşlarımla gönülden bağlı bir şekilde hayatımız devam edecek….

Bilgi ve tecrübelerini gelecek nesillere aktarma zamanı geldi demek. Ne çabuk geçiyor yıllar, mutluluklar.

Yaşam merdivenlerini tek tek çıkıyor, bunda da başarılı oluyorsun. Umarım her şey bundan sonra da istediğin gibi Olur. Mezuniyetini kutlarım.

Mezun olmak her şeyin bittiği anlamına gelmez. Bu sadece bir başlangıç, bunu sakın unutma ama bu günün tadını doyasıya çıkart.

Şimdi bu okuldan mezun oluyoruz ya sanma ki ayrılacağız, sanma ki kopacağız. Tam tersi daha bir kenetleneceğiz ve yakın olacağız bir birimize. Unutma ki zorluklardan korkmayan insanlar için başarıya ulaşmak oldukça kolaydır. Güzel günlere yürümemiz dileğiyle.

Geride 8 koca sene bıraktık ve simdi mezun olduk hayatımın geri kalanı da umarım bu günüm ki gibi eğlenceli hüzünlü ama en önemlisi arkadaşlarımla geçer.

Okula ilk merhaba dediğim günden bu yana benim arkadaşımsın ve inan ki hep arkadaşım olarak kalacaksın. Bak kaç yıl oldu yan yanayız ve emin ol uzun yıllarda seninle yan yana olacağımıza inanıyoruz benim karizmatik arkadaşım. Güzel ve mutlu günlere yürümen dileğiyle. Okul sonrası hayatında hep başarılı ve mutlu olmanı diliyorum. İnanıyorum ki sen güzel günlere yürüyeceksin.

Seninle hayat dolu günler yaşadık. Şimdi artık hayat dolu okul yıllarından zorlu mücadelenin olduğu bir hayata adım atıyoruz. Evet zorluklar bizi bekliyor ama biliyorum ki biz zorlukları yine yenecek ve başarılarla dolu günlere adım atacağız. Zafere sağlam adımlarla yürüdüğün başarılarla dolu yıllara.

Hayat insana neler getirir bilmem ama bazı zamanlar olur insan karşısına çıkanı anlatıp anlatmamak arasında kalır. Seni anlatmak için oturup yazmaya başladım ancak, kelimeler kifayetsiz kalır derler ya işte o durumu yaşıyorum şimdi. Dostluk ve arkadaşlığın anlamını sende buldum. Seninle güldüm, gülümsedim, ağladım kavga ettim. Kısacası hayata dair iyi veya kötü birçok şeyi yaşadım. Şimdi satırlara dökmek gerekiyor ama hiç bir sözcük seni ve arkadaşlığını tam anlatamaz. Kendine hep iyi bak can arkadaşım benim.

Ne desem nasıl anlatsam olmuyor işte. Yılları geçirdik birlikte. Aynı sıralarda yan yana oturduk, sohbet ettik, güldük gülümsedik. Sonra uzun gecelerde sabaha kadar sohbetler edip okulu bitirince yapacaklarımıza dair hayaller kurduk. Velhasılı kelam seninle güzel bir arkadaşlık, iyi bir dostluğumuz oldu. Parasız kaldık, yürüdük, Kavga etik üzüldük ve bazen sebepsiz yere güldük uzun uzun. Ama hep yan yana olduk. Şimdi kısa bir veda sahnesi yaşıyoruz uzun bir hayat yolculuğuna çıkmak üzere. Mutlu ve güzel günlere adım atman dileğiyle. İyi bak kendine.

Yüreğini bıkmadan usanmadan insanlara açan, olduğu gibi görünen göründüğü gibi yaşayan, dürüst, her türlü macerayı yaşamış her türlü insanla karşılaşmış olmasına rağmen pekguzelsozler.com ruhunu yeni doğmuş bir çocuğunki kadar temiz tutmayı başarmış dostum, yıllar ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Eminim sende benim gibi inanılmaz derece net bir şekilde hatırlıyorsun tanıştığımız ilk günü. Hayatıma girişin ile artık hiç bir şey aynısı gibi olamazdı. Seni tanıdıkça kendimi tanır oldum senin anlattıklarınla büyüdüm dünyayı algılamam bile farklı oldu.  İşte o günlerden bu günlere çok şey yaşandı. Senin de dediğin gibi ‘su aktı yolunu buldu’.  Hiç şüphe yok ki yıllar sonra gene bugünkü gibi hem başarılı, hem insani özelliklerine sahip çıkmış bir insan olarak bulacağım seni.

Bir ömür boyu mutlu olmanı diliyorum zeki adam.

Okul sıralarına ismimizi kazıdığımdan bu yana ne kadar zaman geçti unuttum. Dersten atıldığımız günleri hatırlarsın değil mi. İşte o günlerde ki gibi çocuk kalsın yüreğin ve çocuksu gülümseyişlerin eksik olmasın yüzünden. Eğitim hayatımızın sonuna geldik ve şu an üniversite sıralarından mezun olup daha zorlu olan hayat yolunda mücadeleye hazırlanıyoruz. Ancak aklından çıkarma ki biz istedikçe zorlukları yenmemiz bizim için kolay olacaktır. Başarılarla dolu günlere ulaşman dileğiyle.

Eski aşk, arkadaş, dost, kardeş, aile. Kısaca her şeydin benim için. Nerdeyse 5 sene bu şekilde geldi geçti hayatımızdan. Neler yaşamadık,  görmedik ki bu zaman içerisinde. Ne kelimeler yeter ne de zaman yeter bunları anlatmaya. Tek bildiğim bir şey var ki iyisiyle kötüsüyle hiçbir zaman unutulmayacak oldukları. Bilirsin cümlelerle aram hiçbir zaman iyi olmadı ama şundan emin ol ki nerde, kimle olursak olalım geçmişe dönüp baktığımız zaman yüzümüzde bir tebessümle birbirimizi hatırlayacak olduğumuzdur. Sen böyle bir insansın benim için. Bunu hiçbir zaman unutma olur mu?  Hayat karşımıza neler çıkaracak bilemiyorum sadece bunu elimizden geldiği kadar korumaya çalışacağımı biliyorum. Umarım hayat sana çok daha cömert davranır yeter ki sabırlı ol ve gülümsemeye devam et. Çok mutlu bir hayatın olduğunu biliyorum, yeni günlerin daha çok mutluluk getirmesini dilerim senin için çünkü bunu hak ediyorsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.